2024.04.19, Péntek

Elkezdődött a székesfehérvári Nyári Színház

szekesfehervar.hu

2017.07.16. 14:59

Idén a Feketehegy-Szárazréti Kultúrudvar ad otthont a Nyári Színháznak.

Hirdetés

Feydeau A hülyéje című, nyelvi humorban és félreértésekben bővelkedő vígjátékát Widder Kristóf rendezésében szombaton este láthatta először a közönség.

A francia bohózatot a fiatal Widder Kristóf viszi színre, a nagyszerű szereposztás igazi, felhőtlen, jó szórakozást ígér. Az előadás mellett a kikapcsolódást egészíti ki az a kezdeményezés, hogy a Gasztroudvarban a színházjegy mellé vacsorázási lehetőséget is kínálnak azoknak, akik szívesen töltenek el több időt a szépen kialakított környezetben.

A ki- és visszajutást segíti, hogy minden jegytulajdonos ingyenesen utazhat a 37-es autóbusszal, ami az előadás napjain kiterjesztett menetidővel közlekedik, az utolsó járat meg fogja várni a nézőket. A helyszínen és a szomszédban lévő üzlet mellett összességében mintegy száz személyautó számára van parkolási lehetőség.

 

A Nyári Színház július 18-i, 20-i és 21-i előadására még van néhány szabad jegy.

A vígjátékban többek között Egyed Attila, Varga Gabriella, Andrássy Máté, Závodszky Noémi, Keller János, Kelemen István, Kerkay Rita, Varga Lili, Kozáry Ferenc, Váradi Eszter Sára és Kricsár Kamill lépnek színpadra. Az előadásokat július 18-án, 20-án és 21-én tartják 20.30 órai kezdéssel, jegyeket a színház jegyirodájában vagy online lehet igényelni.

 

Forrás: szekesfehervar.hu

KultúraSzékesfehérvárvörösmarty színház2017nyári színház