2024.03.29, Péntek

Táncos forgatag Sárbogárdon

sarbogard.hu

2016.11.30. 10:32

Egész estés táncos eseményen vehettek részt szombaton a József Attila Művelődési Központban a város lakói. A korábbi évekhez hasonlóan a közönség most is teltházzal ajándékozta meg a fellépő táncosokat.

Hirdetés

Az idei, 7. Tánckavalkád szervezői a kialakult hagyományoknak megfelelően - szinte egész estét betöltő - színes, látványos kavalkádot teremtettek. Dr. Sükösd Tamás polgármester köszöntő szavai után a táncosok vették birtokba a színpadot.

 A fellépők között láthattuk a Belly Kid gyermek hastánccsoportot, a Dancing Feet Hiphop tánccsoportot, ahol már óvodáskorúak is megalapozhatják a tánc iránti szeretetüket és elkötelezettségüket. Színpadra lépett a Black Horse Country Club, az Írisz duó tagjaként fellépett Vaskeba Krisztina, a tánckavalkád megálmodója és elindítója. Láthattuk az Irisz Sister's, a Tendance Táncklub alapi és sárbogárdi - kezdő és haladó - csoportjainak, a sárbogárdi felnőtt és a nemrég szerveződött senior csoportnak az előadását. Szőke Fanni és Radnai Zoltán professzionális táncukkal kápráztatták el a közönséget. Helga zumba csoportjának fergeteges ritmusú előadása még azt is megizzasztotta, aki csak nézte.

A szervezőknek sikerült egy nagyszerű vendégcsoportot is Sárbogárdra csábítani, ők voltak a siófoki X-Press TSE akrobatikus rock and rollosai, akik lendületes, profi előadásukkal lopták be magukat a közönség szívébe.

Kultúratánchagyományőrzéssárbogárd