2024.03.02, Szombat

Kösz Hankook! - íme a győztes projektek

2016.04.28. 14:08

Dunaújváros kap egy új szabadtéri edzőparkot és felújítják a tűzoltóállomást. „Közösségi Összefogás a Szebbért” (KÖSZ) névvel egy hónapja indította útjára a Hankook Tire Magyarország Kft. városi önkéntes programját.

Hirdetés

Dunaújváros kap egy új szabadtéri edzőparkot és felújítják a tűzoltóállomást. „Közösségi Összefogás a Szebbért” (KÖSZ) névvel egy hónapja indította útjára a Hankook Tire Magyarország Kft. városi önkéntes programját. Ezúttal Dunaújváros lakói szavazhattak, a város mely részei újuljanak meg, és ők ezeket választották.

Öt projektötletre szavazhattak az akció honlapján a városlakók: szabadtéri edzőpark kialakítására az Aranyvölgyi úton, a belső OMW benzinkút mögötti területen, gyümölcsfák ültetésére a Duna-parton, a Dózsa mozi előtti tér, a tűzoltóállomás és a mentőállomás felújítására. Az első két legtöbb voksot kapó terv pedig megvalósulhat a vállalat támogatásával.

A szavazás április 22-én zárult, több mint ötezer szavazat érkezett. Elsöprő fölénnyel nyert a szabadtéri edzőpark, ami valóban kiváló ötlet és biztosan fiatal kedvenc helye lesz. A második helyen pedig a tűzoltóállomás felújítása végzett, ami mutatja, a város nagyrabecsüli tűzoltói közösségért végzett munkáját és szeretnék, ha méltó helyet kapnának.

A szavazás lezárult, de önkéntes munkára még lehet jelentkezni a www.koszhankook.hu weboldalon.

Galéria

Helyi hírekDunaújvárostűzoltóságönkénteshankookszabadtéri edzőpark