2024.09.28, Szombat
Évindító adományokkal segítették a velencei iskolákat
facebook.com/Velencevaros

Évindító adományokkal segítették a velencei iskolákat

facebook.com/Velencevaros

2024.09.27. 15:23

A Velence Közalapítvány a Szakorvosi Rendelőintézet munkáját is támogatta.

Informatikai eszközök fejlesztése 300 000 forintot adományozott a Velence Közalapítvány a Meseliget Óvodásaiért Alapítvány részére. Az intézmény 2db laptop vásárlására fordítja az intézmény.

Ezen kívül átadták céltámogatásként a kreatív anyagokat is, melyekből az óvónők, dadusok, segítők és sok apró pici kezek segítségével szebbnél szebb alkotások készülhetnek.

A Zöldliget Alapítvány részére 300 000 forint összegű eszköztámogatást utalt a közalapítvány.

Mindkét telephelyén számtalan sporteszköz (gumilabdák, röplabdák, focilabdák, kosárlabdák, ping-pong szettek, tollas szettek) került átadásra.

Ugyanekkora összeget nyújtottak az Inter-Coll Alapítványnak is, mellyel az Entz Ferenc Mezőgazdasági Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium működését támogatják.

Megérkeztek a közterületi sporteszközök is, a két darab vandálbiztos közterületi pingpongasztal valamint a közterületi sakkasztalok.  

Támogatva az időseket, tíz darab tabletet is átadott az alapítvány a Szakrendelő részére a demenciaszűrési program elindításához. A 800 000 forint értékű támogatást Dr. Egyed Péter ügyvezető igazgató vette át.

Helyi hírekVelenceFejér megyeiskolai támogatás