2024.04.29, Hétfő
Székesfehérvár - Vasárnap a Fradi látogat a Sóstói Stadionba
Fotó: Illusztráció, unsplash.com

Székesfehérvár - Vasárnap a Fradi látogat a Sóstói Stadionba

MTI

2024.03.10. 10:00

Rangadót játszik az OTP Bank Liga 24. fordulójában a Fehérvár, amely hazai pályán fogadja a tabellán előtte álló Ferencvárost.

Hirdetés

Száztizenharmadszor csap össze az élvonalban a Fehérvár és a Fradi - olvasható a házigazdák honlapján. Az örökmérleg 53 FTC-siker mellett 31 döntetlent és 28 fehérvári diadalt mutat.

Címvédésre hajt a Fradi

A fővárosi zöld-fehéreknek, akik a Konferencia-liga rájátszásának első körében a görög Olimpiakosszal szemben búcsúztak, a mostani szezonra a bajnoki címvédés, valamint a kupagyőzelem maradt elérhető célnak. Ehhez folytatniuk kell jó sorozatukat: Dejan Stankovic vezetőedző együttese a legutóbbi hat NB I-es összecsapását kivétel nélkül megnyerte, közben pedig negyeddöntőbe jutott a MOL Magyar Kupában, miután tizenegyesekkel kiejtette a Debrecent.

A Fehérvár az utóbbi két bajnoki meccsét elveszítette, Diósgyőrben 4-0-ra, Újpesten 2-0-ra kapott ki, így nem tűnik túl hálás feladatnak, hogy éppen a címvédővel szemben kell javítania.

A Fradi és a Paks között dőlhet el az idei bajnokság

A Ferencváros úgy marad el egy ponttal a listavezető Pakstól, hogy egy mérkőzéssel kevesebbet játszott a Tolna vármegyei csapatnál, amely lassan az egyetlen valódi riválisa lesz a bajnoki aranyéremért zajló versenyfutásban.
A Paks ezúttal az ötödik Debrecent fogadja, amely idegenben 11 mérkőzésből mindössze két sikert aratott a mostani idényben. 

OTP Bank Liga, 24. forduló:
vasárnap:
Fehérvár FC-Ferencvárosi TC 15.30

Helyi hírekSzékesfehérvárFehérvár FClabdarúgásSóstói StadionFerencvárosi TC