2024.04.27, Szombat
Székesfehérvár - Idén is emlékdiplomával köszöntik a jubiláló pedagógusokat
Fotó: szekesfehervar.hu

Székesfehérvár - Idén is emlékdiplomával köszöntik a jubiláló pedagógusokat

Forrás: szekesfehervar.hu

2024.02.04. 08:00

A diplomaátadójuk 50., 60., 65., 70. és 75. évfordulóját ünneplő óvónők, tanítók, tanárok jelentkezését egész februárban várják a székesfehérvári Polgármesteri Hivatalban.

Hirdetés

Szép hagyomány Székesfehérváron, hogy minden évben emlékdiploma-átadással köszöntik az 50, 60, 65, 70, illetve 75 éve végzett óvónőket, tanítókat és tanárokat. Az érintetteket arra kérik, hogy február folyamán telefonon jelentkezzenek a Polgármesteri Hivatal Személyügyi Irodáján – tette közzé a szekesfehervar.hu.

Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata arra kéri a közoktatási intézményekből nyugdíjba vonult, érintett pedagógusokat, hogy 2024. február 1-je és 28-a között jelentkezzenek a Polgármesteri Hivatal Személyügyi Irodáján Mazzag Károlyné dr.-nál a 22/537-189-es telefonszámon, a délelőtti órákban.

Az emlékdiploma-kérelemhez szakmai önéletrajz, az eredeti diploma másolata, a munkaviszonyok igazolása, az adó- és TAJ kártya másolata szükséges.

Amennyiben a kérelmezőnek már van valamilyen fokozatú emlékdiplomája, akkor a munkaviszony igazolására elegendő az emlékdiploma fénymásolata.

Helyi hírekSzékesfehérvárSzékesfehérvár Polgármesteri HIvataldiplomaátadópedagógusoktanáraranydiploma