2024.04.29, Hétfő
Augusztusban is vár a Kalandpark Fesztivál Dunaújvárosban
Fotó: facebook.com/dunaujvarosmjv

Augusztusban is vár a Kalandpark Fesztivál Dunaújvárosban

dunaujvaros.hu

2023.08.13. 08:02

A kertmozimaraton előadásai ingyenesek.

Hirdetés

Augusztus 13-án 10:00 órától ismét kalandpark és vidámpark, 11:00 órától pedig ingyenes arcfestő várja a Kalandpark Fesztiválra látogató gyermekeket Dunaújvárosban. A vidámparki játékok mellett a Minyonok világába is betekinthetnek, hiszen a kertmoziban 10:00 órától a Minyonok: Gru színre lép című filmet vetítik. A kertmozi ezúttal is ingyenesen látogatható. 14:00 órától pedig a Rocketman lesz műsoron.

A városlakóknak lehetősége lesz vásárolni különféle finomságokat: édesség, hot-dog, fagylalt, és vattacukor közül válogathatnak.

Augusztus 13-án, vasárnap 10:00 órától kicsik és nagyok a Minyonok világába repülhetnek, amikor is Gru színre lép és amelyből melyből kiderül, hogyan vált valóra egy 12 éves fiú álma, hogy ő legyen a világ legnagyobb szupergonosza.

14:00 órától a Rocketman zárja a kertmozi maratont, amely zenés fantázia Elton John áttörést hozó éveinek történetéről. A nézők nyomon követhetik, ahogyan a félénk zongorista csodagyerekből világszerte ismert szupersztár lesz.

A mozizáshoz elengedhetetlen finomságokat, mint a pattogatott kukorica, nachos és frissítő üdítő a Kultik Mozi csapata biztosítja. A filmek ingyenesen látogathatók!

 

Helyi hírekDunaújvárosfesztivál