2024.04.28, Vasárnap
Őszre készül el az axiál új, fehérvári gépjavító műhelye
Fotó: illusztráció - magyarepitok.hu

Őszre készül el az axiál új, fehérvári gépjavító műhelye

szekesfehervar.hu

2023.07.16. 10:00

Az AXIÁL Kft. idén is folytatja nagyszabású telephelyfejlesztési programját, melynek legnagyobb projektje ezúttal a székesfehérvári gépjavítóműhely. Az épület a közelmúltban elérte legmagasabb pontját, melyet közösen ünnepelt meg az építtető és az építő - számolt be róla Székesfehérvár városi honlapja.

Hirdetés

 

Építkezéseken szokás, hogy amikor eléri legmagasabb pontját egy épület akkor egy bokrétát állítanak a tetején. A bokréta egy kis fa vagy egy nagyobb ág, melyet a májusfához hasonlóan élénk szalagokkal díszítenek, ezzel téve ünnepivé azt. Az AXIÁL Kft. telephelyfejlesztési programja során nem egy bokrétaünnepet ült már.

 

Székesfehérvári telephelyén nem az épület tetején állított bokrétát, hanem az udvarban elültetett egy feldíszített, hozzávetőleg két méter magas júdásfát, mely az ősszel átadásra kerülő nagyméretű gépjavítóműhely mellett kapott helyet.

Az AXIÁL Kft. képviseletében Pintér Zsolt ügyvezető igazgató elmondta, hogy az AXIÁL Kft. 1995-ben, hetedik telephelyeként nyitotta meg Fejér vármegyei központját Székesfehérváron, mely 2006-ban kapott új szervizműhelyt. 2023-ban azonban megérett az idő rá, hogy a régió szervizkapacitását tovább bővítsék egy 1500 négyzetméteres javítóműhellyel.

A beruházás részeként egy nyitott mosó is kialakításra kerül és mintegy 6500 négyzetméteres terület térkőburkolatot is kap.

Helyi hírekAXIÁL Kft.Székesfehérvárbokrétaünnep