2024.04.19, Péntek
Hamarosan átvehetők a LED-izzók Székesfehérváron
Bácskai Gergely/szekesfehervar.hu

Hamarosan átvehetők a LED-izzók Székesfehérváron

szekesfehervar.hu

2023.03.02. 11:35

A Városgondnokság munkatársai több mint 32.000 LED izzót oszthatnak ki.

Hirdetés

A több mint 2700 regisztrált jelentkező már megkapta az e-mailes értesítést az ingyenes LED-izzók átvételének részleteiről, a március 6-i héttől pedig hozzá is juthatnak a MOL Aréna Sóstóban – írja a szekesfehervar.hu.  

A LED-csere programra tavaly év végén több mint egy hónapon keresztül lehetett jelentkezni, az időszak végén 2773 fehérvári háztartás pályázott. A Városgondnokság munkatársai több mint 32.000 LED izzót oszthatnak ki, az égőcsomagokat március 6. és 16. között, a MOL Aréna Sóstó alsó szintjén vehetik át az arra jogosultak.

Ajánlott a Homoksor felőli gépkocsi parkolóból, a gyalogos aluljárón keresztül megközelíteni a -1 szintet. Az átvétel a sorban állás és a várakozás elkerülése érdekében választókerületenként történik – tájékoztatott Bozai István városgondnok a stadionban megrendezett sajtótájékoztatón.

 

Fontos, hogy az égőket csak a személyi igazolvány, a lakcímkártya, valamint a regisztráció során benyújtott papíralapú villanyszámla bemutatásával vehetik át.

Lehetőség van az égőket meghatalmazással is átvenni, az ehhez tartozó dokumentumot az átvételi tájékoztató e-mailben találják, vagy a város honlapjáról is letölthetik.

Bozai István hozzátette: az adott napon csak az adott városrészekben élők LED-es csomagjai lesznek ott az átvételi ponton. Az átvétel után a CYEB Kt. elektronikus úton elküldi az égők számláját, mellyel további teendő nincs, díjfizetést ez nem igényel. A városgondnok elmondta, az átvétel menetéről szóló e-mailben, valamint a városi honlapon minden fontos információt megtalálhatnak a pályázók.

Az ingyenes LED égők átvétele 2023. március 6-16. között önkormányzati választó körzetenként történik, az alábbi időpontokban:

További kérdés esetén a [email protected] e-mail címen lehet érdeklődni!

Helyi hírekSzékesfehérvárLED-csereprogram