2024.04.26, Péntek
Kisvonatos idegenvezetéssel mutatják be a székesfehérvári a Bory-várat pünkösdhétfőn
Kép: Tourinform Székesfehérvár eseménye / Facebook

Kisvonatos idegenvezetéssel mutatják be a székesfehérvári a Bory-várat pünkösdhétfőn

szekesfehervar.hu

2023.05.29. 09:00

A Tourinform Iroda hétfői programján Bory Jenő építményét, az országszerte híres Bory-várat ismerhetik meg jobban az érdeklődők. A Belvárosból induló kisvonatos idegenvezetés során a vár minden titkáról lehull a lepel.

Hirdetés

Május 29-én, hétfőn 15.00 órától kisvonatos idegenvezetéssel mutatja be Székesfehérvárt és a Bory-várat a Tourinform Iroda - informált róla Székesfehérvár városi honlapja.

A Máriavölgy 54. szám alatt található Bory-várat Bory Jenő 1923 és 1959 között építette, ezzel emléket állítva a hitvesi szeretetnek és művészi álmainak. Az épületegyüttes Székesfehérvár egyik legnépszerűbb látványossága, mind a helyiek, mind a turisták az év bármely szakában szívesen látogatnak ki a különleges helyre.

A Bory-várat most kisvonattal fedezhetik fel a Tourinform Iroda programjára regisztrálók.

A teljes árú részvételi díj 5200, még a diák és a nyugdíjas jegy 4400 forintba kerül. A részvételhez előzetes regisztráció szükséges, melyet személyesen a Tourinform Irodábantelefonon a 06-22-537-261-es számon, vagy e-mailben az [email protected] e-mail címen és ide kattintva tehetnek meg.A kisvonat az Oskola utca 2-4. alatt található Tourinform Iroda mellől indul majd Pünkösdhétfőn. A szervezők mindenkit szeretettel várnak!

 

Helyi hírekSzékesfehérvárBory-várkisvonatpünkösdprogramok