2024.04.24, Szerda
Tovább bővíti bolthálózatát az EcoFamily: Bicskén és Székesfehérváron is új bolt nyílik
Fotó: facebook.com/ecofamilymagyarorszag - A kereskedelmi lánc debreceni üzlete

Tovább bővíti bolthálózatát az EcoFamily: Bicskén és Székesfehérváron is új bolt nyílik

MTI

2023.04.05. 14:00

Tovább bővíti 58 boltból álló hálózatát az EcoFamily kiskereskedelmi lánc, az idén öt új üzletet nyitnak - közölte az üzemeltető Napcsillag Kft. az MTI-vel.

Hirdetés

Az EcoFamily üzleteiben és webshopján a háztartások számára szükséges tartós élelmiszerek, vegyiáruk és drogériai termékek kaphatók.

Az ajkai székhelyű, 2004-ben alapított magyar tulajdonú társaság tájékoztatása szerint már csaknem 1300 dolgozónak adnak munkát. A terjeszkedés és a meglévő boltok fejlesztése miatt folyamatosak a toborzások, a felvételek, főleg azokban a térségekben, ahol az új üzletek telepítéséről döntött a cég.

Ebben az évben Sátoraljaújhelyen, Miskolcon, Győrben, Bicskén és Székesfehérváron nyílik új EcoFamily bolt.

Az EcoFamily idén januárban a teljes hálózatára vonatkozóan, pozíciótól függetlenül átlagosan 20 százalékos bérfejlesztést hajtott végre. Minden juttatást összegezve egy eladó-pénztáros akár bruttó 495 ezer forintos havi jövedelemmel is számolhat. Raktárosként bruttó 490, biztonsági őrként bruttó 527, míg műszakvezetőként akár bruttó 587 ezer forintos fizetési csomagot is elérhetnek a munkavállalók - közölték.

A nyilvánosan elérhető cégadatok szerint a Napcsillag Kft. nettó értékesítési árbevétele 54,8 milliárd forint, adózott eredménye 3,2 milliárd forint volt 2021-ben, a 2020-ban elért 49,4 milliárd forintos nettó árbevétel és 2,8 milliárd forintos adózott eredmény után.

Helyi hírekkereskedelemEcoFamilybicskeSzékesfehérvárélelmiszerháztartásdrogériaüzletlánc