2024.03.28, Csütörtök
Januárban szállítja el a karácsonyfákat a depónia Székesfehérváron
Illusztráció, unsplash.com

Januárban szállítja el a karácsonyfákat a depónia Székesfehérváron

szekesfehervar.hu

2022.12.28. 12:00

Január első hetétől kezdve szállítja el a karácsonyfákat a Depónia Kft. A fenyőfák elszállítása a kommunális hulladék gyűjtési napján történik mind a lakótelepeken, mind pedig a családi házas övezetekben.

Hirdetés

Arra kérik a fehérváriakat, hogy a fákat a kukák mellé helyezzék ki úgy, hogy azok sem a gyalogos, sem pedig a jármű forgalmat ne zavarják - tájékoztatott róla Székesfehérvár városi honlapja.

 

Januárban szállítja el a karácsonyfákat a Depónia Székesfehérváron
Kép: szekesfehervar.hu

A Depónia Nonprofit Kft. ezúton tájékoztatja Tisztelt Ügyfeleit a fenyőfák, karácsonyfák elszállításának menetéről Szákesfehérváron:

  • a tömbházas övezetekben 2023. január hónapban
  • a családi házas övezetekben 2023. január hónap 1. és 3. hetében történik a települési vegyes hulladék (kommunális hulladék) gyűjtési napján.

A Depónia kéri, hogy a mindenki a gyűjtőedények mellé helyezze ki a fákat úgy, hogy azok se a gyalogos, se a jármű forgalmat ne zavarják.

A kidobásra ítélt karácsonyfákat minden díszítő elemtől meg kell szabadítani, mert a későbbi hasznosítást, valamint a begyűjtést akadályozza az „idegen anyag”, vagyis az esetlegesen a fán maradt díszek, girlandok, szennyeződések.

A Depónai Közszolgáltatási területéhez tartozó további településeken a fenyőfák elszállításának időpontját a www.deponia.hu oldalon található településenkénti hulladéknaptár tartalmazza.

Helyi hírekSzékesfehérvárkarácsonyfa