2023.01.29, Vasárnap
Adventi készülődés az Alsóvárosban a Sóstó Vadvédelmi Központban Fehérváron
szekesfehervar.hu

Adventi készülődés az Alsóvárosban a Sóstó Vadvédelmi Központban Fehérváron

szekesfehervar.hu

2022.12.04. 07:32

Adventi kreatív foglalkozásra hívja a családokat a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ az Alsóvárosi Közösségi Házba 2022. december 4-én, vasárnap 10 órára.

Hirdetés

Advent második vasárnapján, 10–13 óra között a városrész közösségi házában az ünnepre hangoló, ingyenes kézműves programon az alsóvárosiak karácsonyi madáretetőt és természetes anyagok – például fa, fahéjrúd, toboz – felhasználásával karácsonyfadíszeket készíthetnek. Az alkotáshoz szükséges alapanyagokat, díszeket az SZKKK biztosítja a helyszínen (bejárat a Sóstó Vadvédelmi Központnál).


Ezen a napon 10–12 óra között rendezik meg a Sóstó Vadvédelmi Központban a belépőjeggyel látogatható Vad vasárnap című eseményt, amelyen az állatorvosok a központban kezelt állatokról beszélnek, válaszolnak a látogatók kérdéseire. Akár a kezeléseket is megnézhetik közelről az érdeklődők, akik megláthatják, milyen titkokat mutathat meg az orvosi mikroszkóp. Az állatgondozói bemutatják a központban élő kisemlősök és madarak kézzel etetését, mesélnek az állatok szokásairól, ezen kívül lehetőség lesz részt venni madárgyűrűző bemutatón és a gyógyult állatok szabadon engedésében.

Jegyárak:
Felnőtt: 1 000 Ft/fő
Nyugdíjas és gyermek: 500 Ft/fő
3 éves kor alatt a belépés ingyenes.

Helyi hírekSzékesfehérváradvent