2024.04.25, Csütörtök
Kitöltési ponttal segít a dunaújvárosi önkormányzat a népszámlálást  
Illusztráció: pixabay.com

Kitöltési ponttal segít a dunaújvárosi önkormányzat a népszámlálást  

dunaujvaros.hu

2022.10.11. 18:00

Számítógépet és internetkapcsolatot biztosítanak az online kitöltéshez. 

Hirdetés

Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata úgy döntött, hogy az internetes önkitöltési időszakban segítséget nyújt a dunaújvárosi lakosok számára az online kitöltéséhez két külön helyszínen.

Az Önkormányzat a Polgármesteri Hivatal (Dunaújváros, Városháza tér 1.) „A” épület földszinti Dísztermében számítógépeket helyez ki, melyeken a népszámlálási kérdőívek kitölthetők. A Díszterem 2022. október 3-tól (hétfő) kezdődően 2022. október 14-ig (péntek) munkanapokon 8 és 16 óra között lesz nyitva az önkitöltés teljesítéséhez. 

Az Önkormányzat a József Attila Könyvtárban (Dunaújváros, Apáczai Csere János út 9.) további két számítógépet biztosít az önkitöltés teljesítéséhez.

Az önkitöltés érdekében a Könyvtárat 2022. október 1-től (szombat) 2022. október 15-ig  (szombat) a felnőttkönytár nyitva tartási idejében lesz lehetőség felkeresni.

Az Önkormányzat által nyújtott segítséget elsősorban azon dunaújvárosi lakosok részére ajánljuk, akik háztartásában nincs internet kapcsolat, azonban élni szeretnének az internetes önkitöltési mód lehetőségével.

A 2022. évi Népszámlálás  menetrendje szerint először 2022. október 1. és 2022. október 16. között, az internetes önkitöltési időszakban az adatszolgáltatók kizárólag interneten keresztül, önállóan tölthetik ki a népszámlálási kérdőíveket.

Helyi hírekDunaújvárosnépszámlálás