2022.12.07, Szerda
Huszti a Fehérvár új edzője, Juhász a sportigazgató
Fotó: molfehervarfc.hu

Huszti a Fehérvár új edzője, Juhász a sportigazgató

MTI

2022.10.18. 15:12

Huszti Szabolcsot nevezte ki vezetőedzőnek a MOL Fehérvár FC labdarúgóklub, a sportigazgatói posztot Juhász Roland veszi át.

Hirdetés

A székesfehérvári klub hétfőn délelőtt - a Vasastól elszenvedett szombati vereséget követően - jelentette be: távozik Michael Boris vezetőedző. A német szakember február 16. óta 32 tétmérkőzésen irányította a székesfehérvári együttest, amely ezeken 13-szor nyert.

Boris mellett távozott a szakmai stábból Preisinger Sándor asszisztensedző is, míg Sallói István sportigazgató felajánlotta lemondását, ezt a klub vezetése elfogadta.

 Boris helyét - amint a klub honlapja hétfő délután bejelentette - a 39 esztendős Huszti Szabolcs veszi át, aki 2018 januárjától pályafutása 2020-as befejezéséig volt a Fehérvár játékosa, majd sporttanácsadóként dolgozott a klubnál. Tavaly február és október között a DVSC-t irányította az NB II-ben, majd a feljutás után az élvonalban is. Segítője Toldi Gábor lesz.

Sallói pozícióját pedig Juhász Roland veszi át, aki 2013-tól 2020-as visszavonulásáig futballozott az együttesben, majd sporttanácsadóként, az NB III-as csapat szakmai stábjának tagjaként, 2021 áprilisa és 2022 februárja között pedig az élvonalbeli gárda másodedzőjeként dolgozott a klubnál.

A MOL Fehérvár FC az OTP Bank Liga kilencedik helyén áll 11 mérkőzésen gyűjtött 11 ponttal.

Helyi hírekSzékesfehérvárMOL Fehérvár FC