2024.04.26, Péntek
Már lehet jelentkezni a Székesfehérvári Civil Napra
Fotó: szekesfehervar.hu

Már lehet jelentkezni a Székesfehérvári Civil Napra

szekesfehervar.hu

2022.07.19. 15:25

A rendezvény célja, hogy erősítsék a társadalmi kapcsolatokat és bővítsék a közösségi megjelenési lehetőségeket. 

Hirdetés

Székesfehérvár Önkormányzata idén szeptember 10-én rendezi meg a Székesfehérvári Civil Napot, immár hagyományosan a Zichy ligetben.

Az eseményre már mostantól várják a székesfehérvári civil szervezetek jelentkezését, amelyek a regisztráció mellett támogatásra is pályázhatnak a kitelepüléshez. A részvételre jelentkezés határideje július 29-e, péntek 12 óra.

A társadalmi kapcsolatok erősítését és a közösségi megjelenési lehetőségek bővítését célzó eseményen a nemcsak kitelepüléssel, hanem akár színpadi program keretében is bemutatkozhatnak a szervezetek.

Az Önkormányzat felhívja a civil szervezetek figyelmét, hogy az idei évben is a Civil Napon való részvétel (kitelepülés vagy színpadi megjelenés) JOGOSULTSÁGI FELTÉTELKÉNT kerül meghatározásra a székesfehérvári civil szervezetek működési költségeinek támogatását célzó, tervezetten az ősszel kiírásra kerülő önkormányzati pályázatnál.

További információk a szekesfehervar.hu cikkében olvasható, itt található a részletes tájékoztató és a jelentkezési lap is.

 

 

Helyi hírekSzékesfehérvárSzékesfehérvári Civil Napcivil szervezetek