2024.04.16, Kedd
Szombaton zárul a Fehérvári Gasztro- és Zeneünnep
Fotó: szekesfehervar.hu

Szombaton zárul a Fehérvári Gasztro- és Zeneünnep

szekesfehervar.hu

2022.03.26. 09:30

Március 26-án a Palotavárosi tavaknál lesz az eseménysorozat utolsó állomása.

Hirdetés

Harmadik alkalommal is ingyenes koncertekkel, gasztronómiai különlegességekkel, termelői és kézműves vásárral várják az érdeklődőket szombaton. Ezúttal a Palotavárosi tavak rendezvényterén épül fel a színpad, melyen Pirityi Imre Zenekara, Crescendo Selecta, majd Vörös Janka és Oláh Dezső duó adnak elő.

A koncertek mellett kézműves és termelői vásárban nézelődhetünk ezen a remélhetőleg már napsütéses tavaszi hétvégén. A programok alatt mindvégig ingyenes játszóház és gyermekprogramok várják a családokat; lesz arcfestés, csillámtetkó és tradicionális fa játszótér is, miközben a felnőttek egy kis vásárfiával is meglephetik magukat.

 

A Fehérvári Gasztro- és Zeneünnep programja - Palotavárosi tavak, rendezvénytér

15.00 Pirityi Imre Zenekara

16.30 Crescendo Selecta

18.00 Vörös Janka / Oláh Dezső duó

 

Március 5-én a Fehérvári Civil Központ előtti téren, március 19-én pedig Székesfehérvár Fő utcája adott otthon az eseménynek. Az idei év érdeklődését látva a szervezők jövő tavasszal is szeretnék folytatni a rendezvénysorozatot, és hagyományt teremteni.

 

A háromnapos rendezvénysorozat az Ökotudatos Fiatalokért Egyesület TOP-7.1.1-16-H-ESZA-2019-00421 Történelmi Gasztronómiai Kalandozások című projektje keretében valósul meg.

Helyi hírekSzékesfehérvárgasztronómiai sorozatszórakozás