2024.03.29, Péntek
Osztrák jégkorongliga - Szeretne végre elődöntőbe jutni a Hydro Fehérvár
Soós Attila/fehervarav19.hu

Osztrák jégkorongliga - Szeretne végre elődöntőbe jutni a Hydro Fehérvár

mti, fehervarav19.hu

2022.02.25. 15:35

Szeretne végre az elődöntőbe jutni a Hydro Fehérvár az osztrák jégkorongligában (ICEHL), erre most a korábbiakhoz képest jobb esély kínálkozik.

Hirdetés

Szélig Viktor, a klub általános igazgatója a pénteki sajtótájékoztatón elmondta: az alapszakasz a hétvégén zárul, a csapatnak még két mérkőzése van hátra, de az biztos, hogy az első három között zár majd, és ez jó alap a rájátszásra. Ráadásul így remény van arra is, hogy a következő idényben akár a Bajnokok Ligájában is szerepelhet.

Az együttes ennek tudatában készül a pénteki találkozóra, ahol az idei szezon utolsó hazai mérkőzésére készülő Black Wings Linz lesz az ellenfél.  

 "Nehéz volt a szezon, sok nehézséggel, de tény, hogy most jól néz ki a tabella. Vannak még kihívások, az alapszakasz végéig van még két mérkőzésünk, aztán jöhet a negyeddöntő, amit a csapatnak még nem sikerült megugrani" - tette hozzá Szélig.   

A Volánnak a mostani a 15. idénye az osztrák bázisú ligában, most került be hetedik alkalommal a playoffba, de a negyeddöntőn túl még nem jutott.

A sajtótájékoztatón Szabó Dávid, a Hydro Extrusion Kft. pénzügyi vezetője és Gál Péter Pál, a Fehérvár AV19 SC elnöke bejelentette, hogy a cég további három évig névadó szponzora marad a csapatnak.

Helyi hírekSzékesfehérvárHydro Fehérvár AV19