2022.08.20, Szombat
Megújultak a belső utak a Deák Ferenc utca páros oldalán
szekesfehervar.hu

Megújultak a belső utak a Deák Ferenc utca páros oldalán

szekesfehervar.hu

2022.01.04. 15:20

A körzetben az Erzsébet utcában és a Deák páratlan oldalán folytatódnak az útfelújítások.

Hirdetés

Véget ért a Deák Ferenc utca és Lövölde út közötti területen a belső úthálózat és a parkolók felújítása – írja a szekesfehervar.hu. Az utolsó ütemben a 8-48. számok közötti szakaszon újult meg az útburkolat és a járda. A körzetben az Erzsébet utcában és a Deák páratlan oldalán folytatódnak az útfelújítások.

A páros oldali belső úthálózat felújításának ez volt az ötödik, egyben befejező üteme. Mintegy 2.248 m²-en az útburkolat, 939 m²-en a járda újult meg és 936 méter szegély is készült. A beruházás a Városgondnokság útfelújítási programja keretében készül el.

„Folytatódnak a fejlesztések a 4. számú választókerületben, szerencsére 2021-ben is több beruházást véghez tudtunk vinni. A több mint 3500 négyzetmétert érintő munkálatok során nem csak az útfelület, hanem a járdák és az elhasználódott járdaszegély is felújításra került.” - számolt be a felújítás részleteiről Molnár Tamás, a 4. számú választókerület önkormányzati képviselője. Hozzátette, hogy továbbra is várja a lakók véleményét arról, hol folytatódjanak a beruházások a körzetben.

Idén az Erzsébet utca burkolatának felújítását is szeretnénk elkezdeni, továbbá a Deák Ferenc utca páratlan oldalán hasonlóan ütemezetten kezdődnek majd a belső utak felújítása.

Helyi hírekSzékesfehérvárútfelújítás