2024.04.19, Péntek
Július 17-től új buszhálózat és menetrend Fehérváron - már letölthetőek a járatindulások és az útvonalak
szekesfehervar.hu

Július 17-től új buszhálózat és menetrend Fehérváron - már letölthetőek a járatindulások és az útvonalak

szekesfehervar.hu

2021.07.03. 09:43

Már elérhető a július 17-én bevezetésre kerülő új menetrend, illetve a városban közlekedő autóbuszok járatútvonalait bemutató új hálózati térkép a https://www.szekesfehervar.hu/ujmenetrend oldalon.

Hirdetés

A lakossági vélemények figyelembevételével véglegesítettek szerint a hálózati térkép, valamint az új menetrendben szereplő járatok útvonala és menetrendje is megtalálható és letölthető már Székesfehérvár honlapján!

A menetrendi füzet nyomtatásban a július 8-án megjelenő FehérVár hetilap mellékleteként jelenik meg, illetve attól a naptól kezdve a Volánbusz ügyfélszolgálati irodáiban, a Városházán és az uszodában is elérhető lesz. A hálózat és az új menetrend jobb megismerését segíti a városi honlapon újra elérhető, aktuális útvonaltervező program is.

A 2021 július 17-től érvényes részletes új autóbusz menetrendet ITT töltheti le!

Az új menetrend a főbb úti célokat többségében átszállás nélkül elérhetővé teszi, gyakoribb járatsűrűséggel és reggel/este kibővített üzemidővel működik majd az új közösségi közlekedési rendszer.

ONLINE UTAZÁSTERVEZŐ az új menetrendhez! (a Google térképen is megtalálható már az új menetrend, ha 2021. július 17. utáni dátumot állít be)

Az Önkormányzat célja, hogy minél többen kipróbálják a közösségi közlekedést, ezért – és a hálózat megismerésének segítésére – az új menetrend bevezetésének első két hetében, július 16-tól július 31-ig ingyenes lesz a közösségi közlekedés Székesfehérváron.

Helyi hírekSzékesfehérvárautóbusz menetrend