2024.04.26, Péntek
Leendő ötödikesek jelentkezését várják az MCC tehetségprogramjára
szekesfehervar.hu

Leendő ötödikesek jelentkezését várják az MCC tehetségprogramjára

szekesfehervar.hu

2021.05.27. 11:06

Már zajlik a toborzás az MCC Fiatal Tehetség Programjára: leendő ötödikesek jelentkezését várják a gyakorlatközpontú, ingyenes képzésre. A diákok már Székesfehérváron is részt vehetnek a népszerű programban, amire augusztus 30-ig lehet jelentkezni.

Hirdetés

Számtalan élmény, rengeteg tudnivaló és igazi barátságok várnak Rád! Csatlakozz hozzánk!” – elindult a jelentkezés a Mathias Corvinus Collegium Fiatal Tehetség Programjára. A gyakorlatközpontú, ingyenes képzés már Székesfehérváron is várja a diákokat.

Az MCC célja a tehetséggondozás, az egyéni kiteljesítése, gazdagítása: „Pedagógiánk a learning by doing, a cselekedve tanulás elvét helyezi középpontba. Diákjaink képzésünkön a nem-formális edukáció eszközeivel, a tantermi oktatásban nehezebben megvalósítható munkaformákkal (páros és csoportmunka, projektfeladatok stb.) találkozhatnak, és nagy hangsúlyt fektetünk a játékosságra, az élménypedagógiára is.” – olvasható a honlapon.

A szeptemberben induló FIT Programra érdeklődő, kalandra és kihívásokra vágyó, szeptembertől ötödik osztályba lépő általános iskolások jelentkezését várják. A lehetőségről további információ olvasható, illetve a jelentkezés a https://fit.mcc.hu/jelentkezes.html oldalon keresztül érhető el. A jelentkezési határidő augusztus 30-a.

Helyi hírekSzékesfehérvárMCC