2021.05.08, Szombat
Fehérvár: Öreghegyen és Maroshegyen még május végéig cseréli a szelektív kukákat a Depónia
szekesfehervar.hu

Fehérvár: Öreghegyen és Maroshegyen még május végéig cseréli a szelektív kukákat a Depónia

szekesfehervar.hu

2021.04.27. 12:39

Akik ezekben a városrészekben laknak május 31. után, a többi fehérvári családi házas övezetben lakók pedig április 30. után személyesen is át tudják venni az új edényeket a Depónia Nonprofit Kft. ügyfélszolgálatán, ha elmaradt a csere.

Hirdetés

A Depónia még február végén kezdte a székesfehérvári családi házas övezetekben a szelektív hulladékgyűjtők cseréjét és mostanáig a város legtöbb területén elszállították már a régi kukákat, helyükre pedig új, szürke színű, sárga-kék fogantyúval ellátott gyűjtőedényt biztosítottak továbbra is térítésmentesen.

A csereprogram Székesfehérvár két városrészében, Öreghegyen a keddi szelektív hulladékgyűjtési napokon, Maroshegyen pedig a pénteki szelektív hulladékgyűjtési napokon még folytatódik május 31-ig.

A Depónia kéri, hogy a régi kukák – akár hulladék nélkül is – a hulladéknaptár szerint meghatározott, szelektív hulladékgyűjtési napokon kerüljenek ki a közterületekre.

A maroshegyi és öreghegyi utcákban lakók május 31. után, a többi fehérvári családi házas övezetben lakók pedig április 30. után személyesen is ki tudják cserélni az edényeket a Depónia Nonprofit Kft. ügyfélszolgálatán, a Székesfehérvár Sörház tér 3. szám alatt ügyfélfogadási időben a régi hulladékgyűjtő edény beszállításával. 

Helyi hírekSzékesfehérvárkukakultúra