2024.03.19, Kedd
Változnak a Szekfű Gyula utcai fogorvosi és háziorvosi rendelések
Illusztráció: pixabay.com

Változnak a Szekfű Gyula utcai fogorvosi és háziorvosi rendelések

szekesfehervar.hu

2021.01.23. 09:31

Február 1-jétől a Mészöly Géza utcai rendelőben várják a betegeiket az orvosok.

Hirdetés

Változnak jövő héttől a Szekfű Gyula utcai rendelőben dolgozó orvosok rendelései az épület felújítása miatt - olvasható  Székesfehérvár honlapján. A fogorvosok január 25-től január 29-ig, hétfőtől péntekig már nem rendelnek itt, míg a háziorvosok rendelése január 29-én, pénteken szünetel, a betegellátás zavartalansága érdekében az orvosokat helyettesítik. Február 1-jétől a Mészöly Géza utcai rendelőben várják a betegeiket az orvosok.

Teljes körűen felújítják és akadálymentesítik a Szekfű Gyula utcai rendelőintézetet, ahol jelenleg két fogorvosi és hat háziorvosi alapellátó rendelés működik.

A Szekfű Gyula utcai rendelő-felújítás egy 538 millió forint értékű, száz százalékban európai uniós forrásból finanszírozott beruházás lesz, a nagyszabású projekt a tervek szerint 2022. április 30-ig fejeződik be.

A hamarosan induló építkezés miatt a rendeléseket a Mészöly Géza utcai rendelőbe költöztetik át. Emiatt január utolsó hetében a fogorvosok már nem rendelnek, helyettesítik őket, míg a háziorvosok esetében január 29-én, pénteken lesz változás az alábbiak szerint:

JANUÁR 25-TŐL 29-IG AZ ALÁBBI VÁLTOZÁSOK ÉRVÉNYESEK A FOGORVOSOK ESETÉBEN:

- Ez idő alatt a Szekfű Gyulai utcai fogorvosok nem tudnak rendelni, mivel a fogászati gép költöztetése több időt vesz igénybe.
- Dr. Bruzsa Juditot január 25-től 28-ig Dr. Harza Enikő, 29-én pedig Dr. Tordai Gábor fogorvosok helyettesítik. Bomhér Zsuzsát január 25-től 29-ig Dr. Tordai Gábor helyettesíti.

JANUÁR 29-ÉN DÉLELŐTT AZ ALÁBBI VÁLTOZÁSOK ÉRVÉNYESEK A HÁZIORVOSOK ESETÉBEN:

- Dr. Incze Juditot (Szekfű Gyula utcai rendelő) Dr. Tüttő Csilla helyettesíti a Fiskális utcai rendelőben.
- Dr. Hanti Péter és Dr. Kovács Tibor (Szekfű Gyula utcai rendelő) betegeit sürgős esetben a Mészöly rendelőben Dr. Farkas Zoltán és Dr. Kovács Gábor háziorvosok várják.

JANUÁR 29-ÉN DÉLUTÁN AZ ALÁBBI VÁLTOZÁSOK ÉRVÉNYESEK A HÁZIORVOSOK ESETÉBEN:

- 13 órától 15.30-ig Dr. Hegyi Klárát, Dr. Szabó-Marián Gábort és Dr. Balázs Sándort (Szekfű Gyula utcai rendelő) sürgős esetben a Mészöly rendelőben Dr. Horváth Márta és Dr. Kertész Éva háziorvosok helyettesítik.

Február 1-jétől pedig már a Mészöly Géza utcai rendelőben várják a betegeiket az orvosok. Székesfehérvár Önkormányzata kéri, egyben köszöni mind az orvosok, mind pedig a betegek megértését és türelmét!

Helyi hírekSzékesfehérvárorvosi rendelőfelújítás