2021.01.21, Csütörtök

Hirdetés

Online istentiszteleteket tartanak a székesfehérvári reformátusok
Illusztráció: Pixabay

Online istentiszteleteket tartanak a székesfehérvári reformátusok

szekesfehervar.hu

2020.12.22. 12:37

Az aktuális járványügyi helyzetet figyelembe véve a Székesfehérvári Református Egyházközség arról döntött, hogy minden személyes istentiszteleti alkalmat szüneteltetnek. A karácsonyi időszakban a hívek online követhetik az istentiszteleteket.

Hirdetés

Az aktuális járványügyi helyzetet és a Kormány tegnapi döntését figyelembe véve a Székesfehérvári Református Egyházközség azt a döntést hozta, hogy a veszélyhelyzeti intézkedések miatt a karácsonyi időszakban is érvényben marad az ideiglenes bezárás és az online igehirdetés.

Az egyház arra ösztönzi tagjait, hogy tartsanak otthoni könyörgéseket, családi áhítatokat és imádságokat, kövessék az online térbe költözött istentiszteleti alkalmakat. Így december 24-én, csütörtökön 16 órától a szentesti ünnepi istentiszteletet, 25-én, pénteken 10 órától a karácsony I. napi istentiszteletet és 26-án, szombaton 10 órától a karácsony II. napi istentiszteletet. Az óévi istentisztelet december 31-én, csütörtökön 16 órától látható majd.

Az igehirdetések közvetítései a www.albaref.hu oldalon, valamint a fehérvári egyházközség valamennyi Youtube csatornáján és Facebook-oldalán követhetőek.

Helyi hírekreformátusSzékesfehérvár