2024.04.26, Péntek
Székesfehérvár: Csaknem 300 díszmadarat mutatnak be szeptember 5-6-án a VOKE Művelődési Házban
szekesfehervar.hu

Székesfehérvár: Csaknem 300 díszmadarat mutatnak be szeptember 5-6-án a VOKE Művelődési Házban

szekesfehervar.hu

2020.08.26. 13:16

Országos díszmadárkiállításnak ad otthont a VOKE Vörösmarty Mihály Művelődési Ház szeptember 5-6-án, szombaton és vasárnap. A Díszmadárbarátok Székesfehérvári Egyesületének hagyományos seregszemléjén csaknem 300 díszes szárnyast láthatnak a résztvevők. A gyerekek ismét részt vehetnek helyszíni rajzpályázaton, illetve újdonságként lesz arcfestés és fotózkodási lehetőség óriáskígyóval és arapapagájjal.

Hirdetés

Hazánk minden pontjáról érkeznek tenyésztők a fehérvári díszmadárbarátok 26. országos kiállítására, ahol különlegesebbnél különlegesebb színű és tollazatú papagájokat, pintyeket, galambokat és egyéb szárnyasokat láthatnak az érdeklődők. A tárlat szeptember 5-én, szombaton 10 és 18 óra között, míg 6-án, vasárnap 9 és 15 óra között fogadja a látogatókat. Újdonságként lesz arcfestés, illetve szombaton 14-től 16 óráig, valamint vasárnap 9-től 12 óráig fotózkodhatnak is az érdeklődők szelíd, emberhez szoktatott óriáskígyóval vagy arapapagájjal.

Hagyományosan megrendezik a gyerekeknek szóló helyszíni rajzpályázatot is a 4-14 év közöttiek számára. Korosztály szerint három kategória lesz, mindenhol az első három helyezettet fogják díjazni. A vállalkozó kedvűeknek a kiállítási élményeiket kell lerajzolniuk a helyszínen, minden szükséges eszközt a szervezők biztosítanak. Az eredményhirdetés 6-án, vasárnap 13 órakor lesz. A szervezők szeretettel várnak minden kedves érdeklődőt!

Helyi hírekSzékesfehérvárVOKEdíszmadarak