2024.03.29, Péntek
Május 18-tól újra fogadják a gyerekeket a fehérvári óvodákban
szekesfehervar.hu

Május 18-tól újra fogadják a gyerekeket a fehérvári óvodákban

szekesfehervar.hu

2020.05.13. 11:59

A koronavírus-járvány okozta veszélyhelyzetben az ügyeleti rendszer idején az intézményekben továbbra is érvényben maradnak a fokozott biztonsági szabályok.

Hirdetés

Folyamatosan nő az igény a kisgyermekek napközbeni felügyeletére, így hétfő óta valamennyi bölcsőde nyitva tart már, és jövő héten hétfőtől, azaz május 18-tól újra valamennyi városi óvodában fogadják a kisgyermekeket – tette közzé keddi Lakossági tájékoztatójában dr. Cser-Palkovics András polgármester.

Az ügyeleti rendszer idején továbbra is érvényben maradnak az intézményekben a fokozott biztonsági szabályok.

Ismét gyermekzsivajtól, kacagástól és játéktól lesznek hangosak a székesfehérvári intézmények. A szülői igényekhez igazítva így a hétfő óta nyitva tartó bölcsődék után május 18-tól immár valamennyi óvoda is újra megnyitja kapuit, kivéve az ott zajló fejlesztés miatt a Szivárvány Óvoda, valamint a korábban már eldöntött átalakulás miatt a Mancz János Tagóvoda. A koronavírus-járvány okozta veszélyhelyzetben az ügyeleti rendszer idején az intézményekben továbbra is érvényben maradnak a fokozott biztonsági szabályok.

Székesfehérvár polgármestere valamennyi nem önkormányzati fenntartású óvoda és bölcsőde esetében visszavonta a korábban elrendelt rendkívüli szünetet,  így ezek az intézmények is nyitva tartanak, fogadják az általuk ellátott kisgyermekeket.

Helyi hírekSzékesfehérváróvodaKoronavírus