2024.04.19, Péntek

Új kutyaparkot kap Dunaújváros

STERN (HANKOOK PR AGENCY - HUNGARY)

2017.03.31. 13:52

Idén második alkalommal indult el a Hankook sikeres társadalmi felelősségvállalási programja, a „Közösségi Összefogás a Szebbért”, azaz a „KÖSZ, Hankook!” projekt.

Hirdetés

A gumiabroncsgyártó vállalat ezúttal egy kutyapark létrehozásáért, illetve a felelős állattartásért kampányolt.

A kezdeményezés egy, a dunaújvárosiak számára létrehozott önkéntes program, amely a vállalat 2013-ban létrehozott Hankook Dolgozói Önkéntes Programjából nőtte ki magát. A „KÖSZ, Hankook!” segítségével 2016-ban – civil önkéntesek bevonása mellett – szabadtéri edzőparkot hoztak létre, felújították a dunaújvárosi tűzoltóság épületének egyes részeit, továbbá megszépült a mentőállomás is. A program ez alkalommal egy kutyapark létrehozásáért kampányol, amellyel egyben a felelős állattartásra is ösztönöz és felhívja a figyelmet ennek fontosságára.

Az elmúlt egy hónapban három területre szavazhattak a helyi lakosok az erre kijelöltwww.koszhankook.hu weboldalon, a győztes helyszín pedig a Batsányi utca mögötti felső Duna-part lett. A munkálatok rövid időn belül megkezdődnek, így hamarosan birtokukba vehetik a kis kedvencek Dunaújváros legújabb kutyaparkját.

Helyi hírekDunaújvárostársadalmi felelősségvállalásHankook Tire Magyarország Kftkutyapark