2024.02.27, Kedd

Egyedülálló fogadóórát tart Székesfehérvár polgármestere

2016.01.25. 14:36

Hirdetés

Gondolt már arra, hogy a polgármesterével a Facebook-on beszélgessen? A székesfehérváriak megtehetik, dr. Cser-Palkovics András online fogadóóráján. A polgármester ismét online fogadóórát tart 2016. január 25-én, hétfőn 17 és 19 óra között, ezúttal a város költségvetésével kapcsolatban.

Nagyon sok kérdés, felvetés érkezett az eddigieken, így újabb online fogadóórát szervez dr. Cser-Palkovics András. Székesfehérvár polgármestere közösségi oldalán várja a megkereséseket, ezúttal a város költségvetésével kapcsolatban. Ezekben a hetekben is folyik az előkészítés, a végleges tervezet a szakterületek, intézmények bevonásával áll majd össze.

A Facebook-os fórum keretében január 25-én, hétfőn reggel 08.00 órától bárki megoszthatja, posztolhatja kérdését, 17 órától pedig egy interaktív párbeszéd indul a közösségi portálon. A fehérváriak így gyorsan, az érintett szakemberek bevonásával kapnak választ kérdéseikre.

Az online fórum 19.00 órakor zárul. Az eddig az időpontig beérkezett üzenetek közül egy sem marad ki a sorból, a fórum végéig megválaszolatlan kérdésekre Facebook-üzenetben adnak visszajelzést.

 

Galéria

Helyi hírekSzékesfehérvárköltségvetéscser-palkovicsfogadóóra