2024.04.27, Szombat
Bölcsőátadóval és játékkal csatlakozott a Házasság hetéhez a SZÉNA Egyesület
Fotó: szena.hu

Bölcsőátadóval és játékkal csatlakozott a Házasság hetéhez a SZÉNA Egyesület

magyarepitok.hu

2024.02.15. 09:00

A SZÉNA Egyesület 5 alkalommal hirdetett pályázatot a Házasság Hetéhez kapcsolódóan, ahol az volt a házaspárok feladata, hogy töltsenek együtt minőségi időt.

Hirdetés

A Házasság Hete kezdeményezés több mint két évtizede Angliából indult el, amely Valentin-nap környékén minden évben egy hétig a házasság és a család fontosságára kívánja irányítani a figyelmet.

Az országos rendezvénysorozat célja, hogy felhívja a figyelmet a házasság, a család értékeire és fontosságára. A programsorozat idei szlogenje a „Állandó megújulásban”.

Székesfehérváron a SZÉNA Egyesület évről-évre csatlakozik a kezdeményezéshez, mely idén a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ együttműködésével valósult meg. Bálesné Elekes Rita – az egyesület elnöke – elmondta, hogy a Házasság Hetéhez kapcsolódóan Fehérvár Bölcsője is gazdára talált. A szervezetnek már 3 bölcsője is van, melyek időről-időre új családhoz kerülnek. Immár 23. alkalommal adtak át bölcsőt, mely ezúttal egy olyan családhoz kerül, ahol már a nagyobb gyermek is ebben ringhatott. Keresztesi-Dávid Renáta és Keresztesi Gábor idén várják harmadik gyermekük születését.

A Házasság Hetéhez kapcsolódva egy pályázatot is meghirdetett a szervezet. A „Hívd randira házastársadat!” elnevezésű pályázat keretében azt kérték a résztvevőktől, hogy január 22. és február 11. között töltsenek el kettesben egy kis időt és a randevún készítsenek egy közös képet is, amit töltsenek fel egy űrlapon keresztül. A felhívásra 19 pályázat érkezett be. A felhívás keretében egy különdíj is gazdára talált. A legrégebb óta házasságban élő pár egy igazán különleges ajándékban részesül. Borsosné Császár Margit és Borsos László – akik 42 éve élnek házasságban - a Szárcsa Hotel wellness részlegének egész napos használatát, valamint Privát Páros Pihenő szobájának Romantika csomagját élvezhetik majd.

AktuálisSzékesfehérvárSZÉNA EgyesületHázasság Hete