2024.04.16, Kedd
Várja új hallgatóit mindhárom fehérvári egyetem
Illusztráció/pixabay.com

Várja új hallgatóit mindhárom fehérvári egyetem

szekesfehervar.hu

2022.02.14. 15:05

Keddig lehet jelentkezni a felsőoktatási intézményekbe, Székesfehérváron a Budapesti Corvinus Egyetem Székesfehérvári Campusára, a Kodolányi János Egyetemre és az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Karára jelentkezhetnek a diákok.

Hirdetés

Már csak két napjuk maradt az idén felvételizőknek, hogy eldöntsék, hol folytatják tovább tanulmányaikat. 2022. februrár 15-e, kedd éjfélig lehet jelentkezni az ősszel induló alap-, osztatlan és mesterképzésekre, valamint a felsőoktatási szakképzésekre a www.felvi.hu oldalon elérhető E-felvételiben.

Székesfehérváron a Budapesti Corvinus Egyetem Székesfehérvári Campusára, a Kodolányi János Egyetemre és az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Karára jelentkezhetnek a diákok.

A www.felvi.hu honlapon közzétett felvételi tájékoztatóban a teljes képzéskínálat és a jelentkezéshez szükséges valamennyi információ elérhető, továbbá pontszámító kalkulátor és kisfilmek segítik az érdeklődőket a jelentkezési folyamatban.

 

Díjmentesen három helyre lehet jelentkezni. A jelentkezés során, díjmentesen három felsőoktatási intézménybe lehet jelentkezni, de egyenként 2000 forintos kiegészítő díjért további három hely is megjelölhető, hozzátéve: a kiegészítő díj befizetési határideje is február 15-e éjfél.

 

Felhívták a figyelmet arra, hogy a jelentkezés hitelesítés nélkül érvénytelen.

A jelentkezések február 20. éjfélig hitelesíthetők Ügyfélkapuval vagy az E-felvételiből kinyomtatott, aláírt és az Oktatási Hivatal címére postán elküldött hitelesítő adatlappal.

AktuálisSzékesfehérvárfelvételiBudapesti Corvinus Egyetem Székesfehérvári CampusaKodolányi János EgyetemÓbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Kar