2024.05.08, Szerda
Ezzel a tréninggel közelebb kerülhetnek a szülők a gyermekeikhez
Illusztráció (pixabay.com)

Ezzel a tréninggel közelebb kerülhetnek a szülők a gyermekeikhez

szekesfehervar.hu

2020.11.06. 10:00

A "Gyermekem a mesehősöm" című kétrészes tréning azzal foglalkozik, hogyan támogathatják gyermekeiket a szülők konfliktus- vagy döntéshelyzetekben, a tanulásban, illetve hogyan találhatnak utat hozzájuk.

A Széna Egyesület következő online Szülőakadémia-programja a gyermekeknek a döntés- vagy konfliktushelyzetekben, illetve tanulásban nyújtható támogatásáról szól, Bakos István tréner vezetésével. A jövő heti előadásokra előzetesen kell jelentkezni!.

A SZÉNA Egyesület a járványidőszakban sem hagyja magára a családokat: a Szülőakadémia programjait most online valósítják meg.

November 11-12-én, szerdán és csütörtökön lesz a legközelebbi rendezvény: a Gyermekem a mesehősöm című kétrészes tréning azzal foglalkozik, hogyan támogathatják gyermekeiket a szülők konfliktus- vagy döntéshelyzetekben, a tanulásban, illetve hogyan találhatnak utat hozzájuk.

Bakos István tréner a ZOOM alkalmazáson keresztül osztja meg tapasztalatait az érdeklődőkkel, mindkét napon 17.30-19.30 óra között. A programra a korlátozott részvételi szám miatt előzetesen kell jelentkezni a [email protected] e- mail címen.

 

 

AktuálisSZÉNA Egyesületgyereknevelés