2024.04.26, Péntek
Augusztusban szünetel a diplomák átadása a Kodolányin
szekesfehervar.hu

Augusztusban szünetel a diplomák átadása a Kodolányin

szekesfehervar.hu

2020.07.23. 21:00

Sokan vannak, akiknek oklevelei még a Kodolányi oktatási központjaiban várják tulajdonosaikat. Az egyetem arra kéri a volt hallgatóit, hogy aki csak tud, jöjjön július folyamán a kiállított oklevelekért, mert augusztusban szünetel a diplomák átadása.

Hirdetés

Július 31-ig a Kodolányi székesfehérvári oktatási központja hétfőtől csütörtökig 9 és 12 óra, valamint 13 és 16 óra között, pénteken 9 és 12 óra között tart nyitva a Fürdő utca 1. szám alatt.

Július 31-ig azokat várják, akik 2002-ben, 2003-ban, 2004-ben vagy 2005-ben kezdték meg tanulmányaikat a régi főiskolai képzéseken és már záróvizsgát tettek, vagy 2006 szeptember 1. után kezdték meg felsőfokú tanulmányaikat a Bologna-típusú alap- és mesterképzésben, felsőoktatási szakképzésben, valamint a szakirányú továbbképzésben, és már záróvizsgát tettek, vagy 2020 júniusában záróvizsgáztak, hiszen számukra nem tartottak ünnepélyes diplomaosztót.

Augusztusban a diplomák postázása és szkennelése is szünetel, csak a július 31-ig beérkezett igényeket fogják feldolgozni a nyáron.

Azoknak az oklevelét, akik 2001-ben, 2000-ben vagy azt megelőzően kezdték meg tanulmányaikat főiskolai képzéseken, a harmadik ütemben fogják elkészíteni, 2020 augusztus végétől pedig kiosztani.

További információk, postázás, szkennelés igénylése: https://www.kodolanyi.hu/nyelvvizsgamentesseg/

Mindenki ott veheti át oklevelét, azon az oktatási helyszínen, ahol tanulmányait végezte. Azok a hallgatóink, akik siófoki oktatási központban tanultak, Székesfehérváron vagy Budapesten kapják meg oklevelüket, attól függően, hogy melyik városban záróvizsgáztak.

AktuálisSzékesfehérvárFejér megyeKodolányi János Egyetemdiploma