2024.04.24, Szerda
Szerelmes állatvilág - ökotúra lesz szombaton a Sóstón
szekesfehervar.hu

Szerelmes állatvilág - ökotúra lesz szombaton a Sóstón

szekesfehervar.hu

2020.02.13. 20:00

Az ébredező természetet és a Sóstó Természetvédelmi Terület múltját és jelenét is megismerhetik, akik részt vesznek a Szerelmes állatvilág ökotúrán február 15-én, szombaton. A Sóstó Látogatóközpontból 10 órakor induló kiránduláson az északi túraútvonalat járhatják be szakvezetéssel.

Hirdetés

A Valentin-naphoz kapcsolódóan február 15-én, szombaton az ökotúrán most a Sóstó állatvilágának érdekes, sokszor megdöbbentően kegyetlen, máskor meg szívmelengető szerelmi történeteiről fognak érdekességeket megosztani a szervezők. A kb. 1,5-2 órás séta során szakmai vezetéssel ismerkedhetnek a kirándulók a tavaszváró időszak növény- és állatvilágával. A résztvevőket a Sóstó Látogatóközpontban várják 9.30 órától, ahonnan – a részvételi díj fizetését követően – 10 órakor indul a túra a piros, azaz az északi túraútvonalon. Érdemes távcsövet is bekészíteni a hátizsákba!

A programok sora február 19-én folytatódik a Sóstó Látogatóközpontban. Jövő héten szerdán 17.30 órakor az Ökoklub est előadója Kovács Norbert Fejér megyei madarász lesz, aki a Velencei-hegység és környékének élővilágáról tart érdekes ismertetőt. 

Előzetes regisztráció az alábbi elérhetőségeken:
[email protected]
Sóstó Látogatóközpont telefonszám: +36 22/202-373

AktuálisÖkotúraSóstó Természetvédelmi Terület