2024.04.23, Kedd
Jótékonysági licit az Alba Fehérvár sztárjának mezére
szekesfehervar.hu

Jótékonysági licit az Alba Fehérvár sztárjának mezére

szekesfehervar.hu

2019.10.16. 14:28

A 40-es számú Alba Fehérvár-mez, vagyis Darrin Govens meze lehet azé a licitálóé, aki október végéig a legmagasabb ajánlatot teszi érte. A fehérvári kosárklub a befolyt összegből egy alapítványt támogat, az októberi, mellrák ellenes küzdelem fontosságát demonstráló kampányhoz csatlakozva,.

Hirdetés

A fehérvári kosárklub közösségi felületén jelent meg a felhívás, és ugyanitt tehetik meg ajánlataikat az érdeklődők Govens mezére. Íme a felhívás:

"Harcoljunk együtt a mellrák ellen! Licitáljon Ön is amerikai irányítónk, Darrin Govens mezére! 2019.október 31. 12:00-ig van lehetőség licitálni a képen látható mezre, a facebook-poszt alatti kommentben, az Ön által feltüntetett összeggel. A licit során befolyt összeget a Rák Ellen Fejér Megyében és Térségében Alapítvány számára fogjuk felajánlani. Govens mezét az új tulajdonos 2019.november 2-án veheti át a Falco KC Szombathely elleni mérkőzés félidejében."

Horváth Éva marketing asszisztens azt is elmondta, hogy az akcióhoz kapcsolódóan a pénteki, Szeged elleni bajnoki mérkőzésen Závodszky Noémi színművésznő és Östör Annamária tanácsnok dobja fel a labdát. Mindketten több eseményen hívták már fel a figyelmet az emlőrák elleni küzdelem, a megelőzés fontosságára.

Aktuálisjótékonysági licitAlba FehérvárSzékesfehérvárFejér megyeDarrin Govensmellrák