2024.04.18, Csütörtök
Átadták Sárbogárd-Sárszentmiklós megújult egészségházát
fejer.hu

Átadták Sárbogárd-Sárszentmiklós megújult egészségházát

fejer.hu

2019.10.08. 21:30

Kettős TOP pályázati forrásból összesen 86 millió forintos épületenergetikai és egészségügyi alapellátást elősegítő fejlesztést valósítottak meg a 3000 lakosú Sárbogárd- Sárszentmiklós település 80 éves orvosi rendelő épületében, melyet ünnepélyesen ma délután adták át. A kívül-belül megújult, új egészségház mától orvosi, háziorvosi rendelésnek és védőnői tanácsadásnak ad helyet.

Hirdetés

Sárbogárd - sárszentmiklósi  közel 80 éves orvosi rendelő épületének teljes energetikai felújítása, akadálymentesítése valósult meg két TOP-os projekt keretében. Az megújult egészségház átadásán Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke, Dr. Sükösd Tamás, Sárbogád polgármestere és Varga Gábor, a térség országgyűlési képviselője köszöntötte a megjelent vendégeket, kiemelten az intézmény egészségügyi dolgozóit. 

 

fejer.hu

 

Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke, Dr. Sükösd Tamás, Sárbogád polgármestere és Varga Gábor, a térség országgyűlési képviselője a szalag átvágásával hivatalosan is átadják a megújult épületet 

 

fejer.hu

 

A projektek célja az volt,  hogy a Sárbogárdhoz tartozó növekvő, több mint 3000 lakosú Sárszentmiklós városrész egészségügyi ellátását nyújtó orvosi, gyermekorvosi rendelésnek és a védőnői tanácsadásnak helyet adó épület korszerű és hatékonyabb  energiagazdálkodással működhesen. Továbbá a sárszentmiklósi egészségügyi alapellátás infrastruktúrájának otthont adó, közel 80 éves épület - az esélyegyenlőség elveinek megfelelő – fejlesztése valósult meg annak érdekében, hogy a felnőtt háziorvos, a gyermek háziorvos és a védőnő XXI. századi  körülmények között valósíthassa meg a szakmai programját.

 

fejer.hu

 

AktuálisSárbogárd Fejér megyeegészségházfelújítás TOP