2020.07.15, Szerda

Hirdetés

Megújult a Praktiker áruháza Székesfehérváron is

szekesfehervar.hu

2019.09.10. 08:00

A régió kedvelt barkácsáruházát hozzávetőleg 150 millió forintból újította meg szeptember elején a Praktiker. A székesfehérvári barkácsáruház ettől az időponttól kezdve még modernebb környezetben, gazdagabb termékkínálattal várja a vásárlókat.

Hirdetés

A teljes átalakítást követően szeptember 7-től újranyit a Praktiker székesfehérvári áruháza.

 

szekesfehervar.hu - Bácskai Gergely

 

A mintegy 150 millió forintos fejlesztésnek köszönhetően jelentősen kibővített áruválaszték és szolgáltatáskínálat várja a vásárlókat. A komplex átépítéssel az osztályok szebb külsőt kaptak, ahol ízléses bemutatóterekkel, inspiráló tippekkel és kreatív ötletekkel segítik az üzletbe betérőket terveik megvalósításában. Az áruházban több mint 25 ezer termék vásárolható meg, áttekinthető árucsoportokra lebontva.

 

szekesfehervar.hu - Bácskai Gergely

 

„Július óta irányítom a megújult székesfehérvári áruházat, egy motivált csapathoz csatlakozhattam. Az újranyitott Praktiker nem csak vevőinknek nyújt élményt, de a munkatársaink számára is egy kényelmesebb munkakörnyezetet teremt. Az áruválaszték több osztályunkon is kiszélesedett, így a Praktiker alapkínálata elérhető nálunk” – mondta Zelles Tibor áruházvezető.

 

szekesfehervar.hu - Bácskai Gergely

 

Székesfehérvár és vonzáskörzete egyre nagyobb vásárlóerővel rendelkezik, az évek óta tapasztalható forgalomnövekedés tette indokolttá a fehérvári Praktiker átfogó átalakítását.

Az újjáépítés során a legfontosabb szempontot az jelentette, hogy a kényelmes és gyors vásárlás élményét kínálják a vásárlóknak. Székesfehérvár azért is bír különös jelentőséggel az üzletlánc életében, mert a városban két Praktiker barkácsáruház is működött. Az első még 1998-ban nyitott, a második pedig 2008-ban. A két áruházat 2011-ben összevonták és a jelenlegi üzletegység – a Balatoni úton lévő épület – maradt meg. A város életében így több mint 19 éve van jelen a Praktiker barkácsáruházzal.

Az áruház vevőközönségét szakmailag alaposan felkészült, összetartó csapatként dolgozó munkatársak segítik. A családias légkörű munkahely 60 kollégának nyújt biztos megélhetést.

Aktuálisfelújítás SzékesfehérvárFejér megyepraktiker