2024.04.25, Csütörtök
Arany-, és bronzéremmel zárták a fehérvári párbajtőrözők a Budapest és környéke Diákversenyt
szekesfehervar.hu

Arany-, és bronzéremmel zárták a fehérvári párbajtőrözők a Budapest és környéke Diákversenyt

szekesfehervar.hu

2019.02.20. 19:00

A Székesfehérvári Vívó és Szabadidősport Egyesület színeiben Tóth Lázár a dobogó legfelső fokára állhatott fel a fővárosi versenyen, Fekete-Fenyvesi Olivér ugyancsak éremmel térhetett haza, de Nádi Zsombor tizedik helye is említésre érdemes.

Hirdetés

A törpici fiúk között születettek a legnagyobb fehérvári sikerek. Tóth Lázár már a csoporkörben sem talált legyőzőre, vele együtt pedig klubtársa Fekete-Fenyvesi Olivér is kvalifikálta magát a legjobb nyolc közé. Lázár négy nyert asszóval kezdett, kissé elfáradt, és az utolsó kettőt elvesztette, de a körbeverés miatt, hárman is elsők voltak holtversenyben, így még egyszer megküzdöttek. Tóth Lázár felszivta magát és mindkét ellenfelét legyőzve a dobogó legfelső fokát szerezte meg. Fekete-Fenyvesi Olivér egy győzelemmel zárta a nyolcas döntő csoportot így a sort is hátulról nyolcadikként zárta, azaz bronzérmet szerzett.

 

 

A serdülőknél Szabó Benedek, Kerülő Sebestyén és Domján Gergő nem jutott túl a csoportkörön, Dallos Ladó a legjobb harminckettő, Nádi Zsombor legjobb tizenhat közé jutott. Zsombor számára itt teljes helyosztós tábla következett, végül az előkelő tizedik helyen zárta a versenyt.

 

 

A gyerek korosztályban Domján Gergő, Virányi-Szabó Zsombor és Dallos Mirkó képviselte a fehérvári színeket, utóbbi a legjobb harminckettő közé jutott.

AktuálisSzékesfehérvárFejér megyepárbajtőrSzékesfehérvári Vívó és Szabadidősport Egyesület