2024.04.19, Péntek

A székesfehérvári vasútállomáson adták át Fejér megye tizennegyedik kormányablakát

szekesfehervar.hu

2018.12.18. 05:00

Ünnepélyes keretek között adták át pénteken Fejér megye tizennegyedik kormányablakát a székesfehérvári vasútállomáson, ahol százötvenkét négyzetméteren hat ügyfélpult és egy fotófülke várja az ügyfeleket akadálymentes megközelítési lehetőséggel. Megnyitásával enyhülni fog a belvárosi kormányablakok leterheltsége, ezáltal ott is gyorsulnak az ügyintézési folyamatok.

Hirdetés

Az állampolgároknak az államról alkotott képét, véleményét alapvetően meghatározza az, amikor ügyeik intézése során közvetlen kapcsolatba kerülnek az állammal. Kívánságuk és egyben jogos elvárásuk is, hogy ügyeiket hatékonyan, gyorsan és egyszerűen intézhessék.

 

 

Ezért a Magyarország Kormánya és a Fejér Megyei Kormányhivatal kiemelt célja, hogy mindenki a lakóhelyéhez legközelebbi, vagy bármely, a számára legkönnyebben elérhető kormányablakban, munkaidőn kívül is el tudja intézni hivatalos ügyeit. A Székesfehérvári Vasútállomás épületének emeletén, százötvenkét négyzetméteren hat ügyfélpult és egy fotófülke várja az utasokat akadálymentes megközelítési lehetőséggel.” - hangsúlyozta köszöntőjében Dr. Simon László, kormánymegbízott, a Fejér Megyei Kormányhivatal vezetője.

 

 

Ez a kormányablak is azt szolgálja, hogy egy erős állam, magas színvonalú, minőségi szolgáltatást tudjon nyújtani polgárainak. Üdvözlendő, hogy a magyar kormány ebbe az irányba folyamatosan lépéseket tesz és az is, hogy közben növeli azoknak a helyeknek a számát, ahol ezek a szolgáltatások elérhetők.

Galéria

AktuálisKormányablakFejér Megyei KormányhivatalSzékesfehérvár