2024.04.27, Szombat
Átadásra került Bodajk új sportparkja!
Fotók: Lóránt Wurczinger ( Facebbok )

Átadásra került Bodajk új sportparkja!

Dr-Molnár Krisztián Facebook, Lóránt Wurczinger

2018.11.24. 15:17

Bodajk Város Önkormányzat pályázata alapján állami támogatásból a Nemzeti Szabadidős – Egészség Sportpark Program keretében a Bányász lakótelepen került felépítésre a mindenki számára ingyenesen használható „C” típusú sportpark, melyhez kapcsolódó tereprendezési munkákat az önkormányzat végeztette el, így a beruházás teljes összege 14,5 millió forint volt.

Hirdetés

A létesítményt ütéscsillapító gumitégla burkolattal látták el a könnyebb és biztonságosabb használhatóság, a minimális karbantartási igény és a hosszú élettartam érdekében. Nyolc darab olyan eszköz került kiépítésre, amikkel a legkedveltebb mozgásformákat is el lehet végezni. Ezek az eszközök többek között segíthetik a hasizom és hátizmok erősítését, van közöttük, fekvőtámaszozó, függeszkedő, tolódzkodó, korlát és bordásfal is, így szinte minden izomcsoport átmozgatására van lehetőség.
A sportpark ünnepélyes átadásán Dr. Simon László kormánymegbízottal és Wilmek Tiborral a megyei közgyűlés alelnökével közösen vágtuk át a nemzeti színű szalagot.
Az átadott létesítményt Mórocz Tamás római katolikus plébános szentelte fel, az áldást pedig Sallayné Sziki Judit lelkész mondta el.
Nagy köszönet illeti a székesfehérvári Predátor SE tagjait is Molnár Attilát, Rozs Gergelyt és Molnár Jakabot akik bemutatójukkal, alapos ismereteket nyújtottak a különböző eszközökön végezhető gyakorlatokról.

Galéria

AktuálisFejér megyesportparkNemzeti Szabadidős – Egészség Sportpark ProgramBodajk