2024.06.18, Kedd

Elindult a 2019-es keresztféléves eljárás

uniduna.hu

2018.10.25. 09:15

A februárban induló felsőoktatási képzésekre 2018. november 15-ig lehet jelentkezni. Az eljárás szabályait tartalmazó tájékoztató és a felsőoktatási intézmények által meghirdetett képzések már olvashatók a felvi.hu oldalon.

Elindult a 2019-es keresztféléves felsőoktatási felvételi eljárás. A felvételi eljárással kapcsolatos hivatalos információkat és tudnivalókat, valamint a meghirdetéseket tartalmazó felsőoktatási felvételi tájékoztató a felvi.hu oldalon jelenik meg.

A keresztféléves eljárásban meghirdetett önköltséges alapszakokra és felsőoktatási szakképzésekre azok jelentkezhetnek, akik már rendelkeznek legalább érettségi bizonyítvánnyal, az állami ösztöndíjas és önköltséges mesterképzésekre pedig azok felvételizhetnek, akik rendelkeznek a szükséges felsőfokú végzettséggel, vagy 2019 januárjában szerzik meg azt.

A felvételizők az E-felvételin keresztül nyújthatják be jelentkezéseiket. Az E-felvételi – a felvi.hu oldalon történő regisztráció után – a 2018. november 15-i jelentkezési határidőig folyamatosan a felvételizők rendelkezésére áll.

 

A végleges jelentkezéseket legkésőbb 2018. november 15-én éjfélig kell rögzíteni. A jelentkezés hitelesítésének határideje 2018. november 20.  A hitelesítés legegyszerűbb módja az Ügyfélkapuval történő hitelesítés.

 

A Dunaújvárosi Egyetem 2018. februárra meghirdetett képzései ITT ELÉRHETŐEK. 

AktuálisDunaújvárosfelsőoktatásDunaújvárosi Egyetemfelvételikeresztfélév