2024.07.21, Vasárnap

Az óvodások kismotoros-futóbiciklis felvonulással csatlakoznak az Autómentes Nap fehérvári programjaihoz

okkfehervar.hu

2018.09.20. 16:00

Több mint 360 óvodás és kísérőik csatlakoznak az Autómentes Nap keretében rendezett kismotoros-futóbiciklis felvonuláshoz. A menet így a Gáz utcán halad majd végig, ahol pénteken 10.30 és 11.00 óra között időszakosan lezárják a bal, illetve a jobb oldali útpályát.

Az óvodások kismotoros-futóbiciklis felvonulással csatlakozhatnak az Autómentes Nap fehérvári programjaihoz. Óriási érdeklődés övezi a programot, hiszen eddig már több mint 360 óvodás és kísérője jelentkezett. A biztonságos és sikeres megvalósítás érdekében így a Salétrom utca helyett a Gáz utcán hajtanak majd végig járműveikkel a gyermekek.  

Szeptember 21-én, pénteken 10.30 és 11.00 óra között a Gáz utca Rákóczi utcai körforgalom és Sarló utca közötti szakaszán – rendőri biztosítás mellett – lezárásokra kell számítani. A kismotoros-futóbiciklis felvonulás menetéhez igazodva, időszakosan a bal, illetve a jobb oldali útpályán nem lehet majd közlekedni.

A résztvevőknek a gyülekező a Németh László Általános Iskola előtt, a Salétrom utcában van, és míg a legkisebbek felvonulást tartanak, addig a nagyobbak a 2018 Legmobilisabb Osztálya címért vetélkedhetnek. A gyerekeket színezősarokkal és elektromos kisautópályával várják, valamint kitelepül a Zöldbogyóka játszóház és a Vital Club Sportáruház.

Részletes program: www.fehervariprogram.hu/490.

AktuálisSzékesfehérvárFejér megyeAutómentes Napóvodásfelvonuláskismotorfutóbicikli