2024.04.19, Péntek

Gyerekemelés a gyermekvállalásért - Fehérvár is csatlakozott a világrekord kísérlethez

szekesfehervar.hu

2018.03.12. 11:12

Emeljünk magasba minél több gyereket elnevezéssel Székesfehérváron is sokan csatlakoztak ahhoz a világrekord kísérlethez, aminek keretén belül egy időben minél több gyermeket a magasba emeltek a szülők. A gyerekemeléssel a gyermekvállalás fontosságára hívták fel a figyelmet.

Hirdetés

A Vasvári Pál Általános Iskolában, a SZÉNA Egyesület szervezte a helyi programját az országos rendezvénysorozatnak, melynek kezdeményezője a Három Királyfi, Három Királylány Alapítvány volt. A céljuk volt, hogy világrekordot döntsenek, amivel szeretnék felhívni a figyelmet a gyermekvállalás fontosságára.

 

 

A Napraforgó Meseszínház előadása után pontban 11 órakor a résztvevők egyszerre emelték fel gyermekeiket, majd zenés táncház várta a családokat.

Az esemény fővédnökei Böjte Csaba, ferences rendi szerzetes, a Dévai Szent Ferenc Alapítvány alapítója, valamint Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, családapa.

 

 

 

 

Galéria

AktuálisSzékesfehérvárgyermekvállalásgyerekemelésEmeljünk magasba minél több gyereketSZÉNA EgyesületNapraforgó Meseszínház