2024.06.17, Hétfő

Egyből kettőt! Martonvásári adománygyűjtés játszótérre és faültetésre

martonvasar.hu

2017.12.11. 16:02

A "Martonvásárért" Alapítvány vállalja, hogy 2 millió forint saját forrás felhasználásig megduplázza a beérkezett adományokat, és a felajánlásokat az adakozó által megjelölt célra használja fel.

„Amikor a "Martonvásárért" Alapítvány kuratóriumi elnöke lettem, akkor azt a célt tűztem ki, hogy a beruházások során kivágott fák helyett kettő újat ültessünk. Ennek finanszírozásához kérjük a martonvásári lokálpatrióták támogatását.”

– Bártol Botond.

A civil szervezet vállalja, hogy 2 millió forint saját forrás felhasználásig megduplázza a beérkezett adományokat, és a felajánlásokat az adakozó által megjelölt célra használja fel.

Választható célok:

- Játszótéri játékok beszerzése az Illyés Gyula téren kialakítandó új játszótérre Martonvásár Város Önkormányzatával együtt

- Faültetés Martonvásár-szerte - A "Martonvásárért" Alapítvány által finanszírozott (Rákóczi utca, Dózsa György út) fásítások szellemében

 

Az adományokat a "Martonvásárért" Alapítvány elkülönített bankszámlájára várjuk:
B3 Takarék Szövetkezet: 57800040-10041888

Az átutalás közleményébe az „Adomány” szót írja!

 

Az átutalást követően e-mailben nyilatkozhat az Ön által támogatandó célról. A [email protected] címre küldött levelének tárgya az „Adomány-Játszótér” vagy az „Adomány-Faültetés” legyen. Ha szeretné, hogy feltüntessék a nevét és az Ön által adományozott összeget (nem kötelező) a jövőben megvalósuló projektek kapcsán, ezen igényéről is rendelkezhet! Kérjük levelében írja meg az utalást kezdeményező bankszámlaszám tulajdonosának nevét is a könnyebb beazonosítás érdekében!

Aktuálisjátszótéradománygyűjtés Martonvásárfaültetés