2024.03.29, Péntek

Ülést tartott a Megyeházán a Fejér Megyei Államigazgatási Kollégium

Fejér Megyei Kormányhivatal

2017.11.27. 19:31

Őszi ülését tartotta november 27-én hétfőn délelőtt a Fejér Megyei Államigazgatási Kollégium. A tanácskozáson bemutatkozott a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Fejér Megyei Szervezetének újonnan megválasztott elnöke.

Hirdetés

A Fejér Megyei Államigazgatási Kollégium - a törvény szerint -, a megyei kormányhivatal koordinációs feladatait elősegítő állandó fórum. Tagjai a megyei kormányhivatal főigazgatója, igazgatója és főosztályvezetői, a járási hivatalok hivatalvezetői, a Kormány által intézményfenntartásra kijelölt szerv vezetője, a megyei kormányhivatal koordinációs és ellenőrzési jogkörébe tartozó területi államigazgatási szervek vezetői, valamint a kormánymegbízott által meghívottak.

 

 

A tanácskozás kezdetén dr. Simon László kormánymegbízott köszöntötte a megjelenteket, a Fejér Megyei Kormányhivatal Dísztermében.

 

dr. Kovács Zoltán

 

A tanácskozás kezdetén dr. Simon László kormánymegbízott köszöntötte a megjelenteket, a Fejér Megyei Kormányhivatal Dísztermében.

 

dr. Bárdos Zoltán

 

Ezt követően a Fejér Megyei Védelmi Bizottság titkára Dr. Bárdos Zoltán beszélt a testület által elvégzett és elvégzendő feladatokról, valamint a rendelkezésükre bocsátott anyagi keret felhasználásáról. A tájékoztatóban szó esett arról, hogy a védelmi bizottság is megtartotta soros őszi ülését, majd téli felkészülési gyakorlaton vettek részt a tagok. Dr. Bárdos Zoltán kiemelt feladatnak tekinti a szervezet életében az informatikai fejlesztéseket, a felkészítő gyakorlatokat. A mérnök tűzoltó alezredes arról is tájékoztatást adott, hogy Fejér megyében elsődlegesen az ár- és belvíz, valamit a szélsőséges időjárás ad feladatot a katasztrófa elhárításban résztvevő szervezeteknek.

 

Varga Imre István

 

A védelmi beszámoló után dr. Simon László kormánymegbízott köszöntötte Varga Imre Istvánt. A kormánymegbízott felkérte a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Fejér Megyei Szervezetének új elnökét, a jövőben is segítse az Államigazgatási Kollégium munkáját, vegyen részt annak ülésein.

 

 

A kamarai vezető bemutatkozásában röviden ismertette szakmai múltját, majd a szervezet elmúlt időszakban elvégzett munkájáról beszélt.

Galéria

AktuálisNAKFejér Megyei Államigazgatási Kollégiumtanácskozás