2024.04.24, Szerda

Hetvennél is több gyermek szerepel Székesfehérváron, a Herosz pénteki szavalóversenyén

www.okkfehervar.hu

2017.11.14. 12:45

Pénteken délután a Gárdonyi Géza Művelődési Házban rendezi meg az Állatok Világnapjához kötődő szavalóversenyét a HEROSZ Fehérvári Állatotthona. Hetvennél is több gyermek jelentkezett, akiket három csoportban értékel a zsűri. A nyerteseket oklevéllel és ajándékcsomaggal jutalmazzák.

Hirdetés

A HEROSZ Fehérvári Állatotthona az október 4-i Állatok Világnapja tiszteletére idén is meghirdette immár hagyományos szavalóversenyét az általános iskolások valamennyi évfolyama számára.

14 intézmény 75 tanulója jelentkezett, akik 38 szerző állatokkal kapcsolatos verseit adják elő november 17-én, pénteken 14.00 órától a Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtárban.

A gyerekek kisebb termekben fognak szavalni az állatotthon honlapján olvasható beosztás szerint, több csoportban.

A zsűri értékelésének ideje alatt a szereplőket vendégül látják egy kis frissítővel, majd körülbelül 17.00 órakor kezdődik a díjkiosztó. Három kategóriában három helyezettet hirdetnek majd, minden résztvevő emléklapot kap, a nyerteseket pedig oklevéllel és ajándékcsomaggal jutalmazzák, amely tartalmaz könyveket, újságokat, rajzeszközöket és állatfelszerelési tárgyakat.

Aktuálisállatok világnapja SzékesfehérvárHerosz szavalóversenyHEROSZ Fehérvári Állatotthona