2024.03.29, Péntek
Balesetmegelőzési kezdeményezés indult Dunaújvárosban
Fotó: Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Balesetmegelőzési kezdeményezés indult Dunaújvárosban

police.hu

2017.01.20. 15:23

A „Tegyünk együtt a balesetmentes közlekedésért” elnevezésű program keretében a lakosság közúti jelzésekkel kapcsolatos észrevételeit várják a szervezők.

Hirdetés

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság és a Dunaújvárosi Balesetmegelőzési Bizottság a biztonságos közlekedés jegyében a 2017. január 20. és 2017. március 20. közötti időtartamra meghirdette a „Tegyünk együtt a balesetmentes közlekedésért” elnevezésű programot.

A szervezők a kezdeményezés részleteit 2017. január 20-án délelőtt sajtótájékoztató keretében ismertették Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzatának munkatársa, valamint a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Dunaújvárosi Mérnökségének útfelügyelője jelenlétében, a rendőrkapitányság épületében.

A program hirdetői - Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata és a Magyar Közút Nonprofit Zrt. munkatársainak közreműködésével - lehetőséget teremtenek a közlekedés minden résztvevőjének arra, hogy a Dunaújvárost és térségét érintő közúti jelzésekkel kapcsolatos problémákat, hiányosságokat, anomáliákat jelezzék a Balesetmegelőzési Bizottság felé.

A szervezők a [email protected] e-mail címre várják a lakosság fényképfelvétellel és rövid indoklással ellátott észrevételeit, amelyek mindegyikét vizsgálják, szükség esetén akár helyszíni bejárást is tartanak. A leghasznosabb észrevétel beküldője ajándéktárgy díjazásban részesül.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság és a Dunaújvárosi Balesetmegelőzési Bizottság a lakossági együttműködés által a közúti közlekedési balesetek számának csökkenését tűzte ki célul.  

AktuálisFejér Megyei Rendőr-főkapitányságDunaújvárosbalesetmegelőzésbiztonságos közlekedés