2024.04.25, Csütörtök
 A rendőrökre is számíthatnak a rászorulók
Kép: illusztráció

A rendőrökre is számíthatnak a rászorulók

police.hu

2017.01.13. 11:00

Az elmúlt napok küzdelmes időjárása miatt a Fejér megyei rendőrök is aktívan részt vesznek a rászorulók megsegítésén a kihűlés veszélyének az elkerülése érdekében.

Hirdetés

Székesfehérváron két rászoruló személy kért rendőri segítséget csütörtökön kora hajnalban, mivel a hideg idő ellenére nem volt hová menniük, és az utcán tartózkodtak. Az egyenruhások azonnal a férfiakhoz siettek, majd értesítették a kríziskezelő intézmény munkatársait, akik a rászoruló személyeket a helyi melegedőhelyre vitték.

A rendőrségre szerdán kora délután állampolgári bejelentés érkezett arról, hogy Gárdonyban, a Keszeg utca környékén található füves területen egy magatehetetlen férfi fekszik. A helyszínre érkező egyenruhások a kihűlés megelőzése céljából, biztonsági intézkedés keretében gondoskodtak a 43 éves férfi kórházba szállításáról.

A rendőrség arra kéri az embereket, hogy amennyiben a hideg időben közterületen vagy fűtetlen otthonukban veszélybe került emberekről tudnak, hívják a 107-es, vagy a 112-es segélyhívószámok valamelyikét!

Aktuálistélkihűlésrászorulókfejér megyei rendőrségextrém hideg