2024.03.29, Péntek

December 20-ig tehetnek javaslatot a „Dunaújváros Sportjáért” díj adományozására

dunaujvaros.hu

2016.11.12. 15:09

A díj azon személyeknek és közösségeknek adományozható, akik Dunaújvárosban a testnevelés és sport területén kiváló munkát végeztek, vagy kimagasló sporteredményeket értek el.

Hirdetés

Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének a „Dunaújváros Sportjáért” díj alapításáról és adományozásának rendjéről szóló 48/2011.(XI.18.) önkormányzati rendelete határozza meg a „Dunaújváros Sportjáért” díj adományozásának feltételeit. 

 

A díjat egy évben legfeljebb három személynek, illetve közösségnek lehet odaítélni. Ennél több díjat csak rendkívül indokolt esetben adományozhat a közgyűlés. A díj elhunyt személynek posztumusz díjként is adományozható. A díj adományozására javaslatot tehet bármely személy vagy közösség, a javaslatnak tartalmaznia kell a díjra méltónak tartott személy, illetve közösség nevét, címét, a díjra jelölt személy bemutatását, amelyben leírja a testnevelés és sport területén kifejtett munkáját és részletesen ismerteti az eredményeit, illetve hogy miért tartja érdemesnek a „Dunaújváros Sportjáért” díjra. 

AktuálisDunaújváros Sportjáért díj