2024.04.27, Szombat

Átadták a a Bicskei Járási Hivatal új épületét

Fejér Megyei Kormányhivatal

2018.04.03. 21:30

Zöldmezős beruházásként adták át a Fejér Megyei Kormányhivatal járási hivatalának új épületét Bicskén. Dr. Simon László kormánymegbízott és Tessely Zoltán, a térség országgyűlési képviselője mondott az eseményen beszédet.

Hirdetés

A Kormányhivatal célja az volt, hogy a Bicskei Járási Hivatal szervezeti egységeit új, modern, XXI. századi színvonalú épületbe integrálja.

A Bicskei Járási Hivatal új, 2.257 négyzetméter alapterületű épületét 2018  februárjától fokozatosan vették birtokba az állami tisztviselők. Korábban a járási hivatal szervezeti egységei, köztük az okmányiroda, három helyszínen működtek. Az okmányiroda átalakult integrált kormányablakká, így immár minden olyan ügy előterjeszthető itt, amit törvény vagy kormányrendelet nem zár ki – hangsúlyozta az átadó ünnepségen dr. Simon László kormánymegbízott, aki emlékeztetett a kormányhivatal szlogenjére: „Miben segíthetünk?”
A 943 millió forint értékű beruházás eredményeként egy helyen vehetik igénybe a járási hivatal szolgáltatásait az állampolgárok. A Bicskei Járási Hivatal 68 jól képzett, elhivatott állami tisztviselője várja mindazokat, akik a városban és a járás további 13 településén élnek.

 

A nemzeti színű szalagot (b) dr. Molnár Krisztián, a megyei közgyűlés elnöke, Pálffy Károly, Bicske polgármestere, Tessely Zoltán országgyűlési képviselő, dr. Simon László, a Fejér Megyei Kormányhivatal

 

Létrejött Bicske belvárosában egy XXI. századi színvonalú, modern közigazgatási központ – méltatta az esemény jelentőségét Tessely Zoltán országgyűlési képviselő. Az állampolgárok egymás melletti épületekben kereshetik fel a polgármesteri hivatalt, a járási bíróságot és ügyészséget, valamint a kormányhivatal járási hivatalát, vagyis száz méteren belül minden ügyüket elintézhetik.

Aktuáliszöldmezős beruházásBicskei Járási Hivatal