2024.06.17, Hétfő

tűzifa

Csak annyi fát rakjon a tűzre, amennyivel még elbír a kazán

2019.11.14

Aktuális

Már két családi házban robbant fel a vegyes tüzelésű kazán az idei fűtési szezonban Fejér megyében. Október végén Sárszentmihályon senkinek sem esett baja, ám másfél hete Zámolyon egy ember súlyosan megsérült. A hasonló balesetek megelőzhetőek a fűtőberendezések figyelmes használatával és évenkénti karbantartásával.

Nébih: új adatbázis gyűjti a jogszerűtlenül feladott tűzifahirdetéseket

2018.10.26

Gazdaság

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) egy új adatbázisban gyűjti a jogszerűtlenül feladott tűzifahirdetések adatait - közölte a hivatal csütörtökön az MTI-vel.

Még egy hónapig igényelhetik a téli rezsicsökkentést a fával és szénnel fűtők

2018.09.17

Gazdaság

A fával és szénnel fűtők még egy hónapig, október 15-ig igényelhetik a 12 ezer forint értékű tüzelőanyagot biztosító téli rezsicsökkentést a kiépített gáz- vagy távhő hálózattal rendelkező települések önkormányzataitól - közölte a Belügyminisztérium vasárnap az MTI-vel.

Szabálytalanul működő tűzifatelep működését függesztette fel a NÉBIH

2017.04.08

A tájékoztatás szerint az ellenőrök 155 köbméter eredetigazolás nélküli tűzifát is zároltak szerdán a Fejér megyei tűzifatelep ellenőrzésekor.

Emberségből jeles: egy egyedül élő kislángi asszonynak nyújtottak segítséget a rendőrök

2017.01.28

Aktuális

Nem tudta volna önerőből feldarabolni és behordani a házába a tűzifát az az egyedül élő helyi asszony, aki 2017. január 24-én délelőtt kért segítséget Kislángon a rendőröktől.